Zöldek

Üdvözlünk a zöld selyem és műnövények kategóriájában! Itt találod azt a csodás gyűjteményt, ami tele van örökzöld szépséggel és természetes stílussal. Nincs más dolgod, csak kiválasztani azt, ami legjobban passzol az otthonodba és élvezni varázsukat, anélkül, hogy aggódnod kellene a gondozásuk miatt.

Zöld, zöld, zöld! A zöld szín mindenhol ott van körülöttünk, és nem véletlenül. Ez az élénk szín olyan érzést kelt bennünk, mintha a természet közepén sétálnánk, ahol minden virágzik és zöldell. Nem csoda, hogy a zöld a frissesség, az élet és a megújulás szimbóluma.

Ha a zöld dekorációkról van szó, könnyű beleszeretni ebbe a színbe és stílusba. A zöld minden hangulatot képes megteremteni: nyugalmat áraszt egy sötétzöld fal, üdeséget hoz egy élénk zöld kanapé, és harmóniát sugároz egy zöld növényekkel teli szoba. A zöld dekorációk olyanok, mint egy friss szellő, amely felfrissíti az otthont és a lelket egyaránt.

Lássuk csak, a selyem és műnövények nemcsak szépek, de igazi kincsek is! Vannak itt klasszikus zöld növények, meg olyanok, amikre talán még nem is gondoltál volna. Ezek a növények úgy néznek ki, mintha frissen szedték volna őket, de a valóságban sokkal könnyebb velük bánni és hosszabb élettartammal bírnak.

Nézd csak meg! Kis vagy nagy, stílusos vagy klasszikus, itt mindenféle növény közül válogathatsz kedvedre. A zöld szín miatt remekül illenek bárhová és könnyedén kombinálhatóak más színekkel és dekorációs elemekkel.

A selyem és műnövényekkel bármikor ünnep lehet az otthonodban. Használd őket asztaldíszekként, ablakpárkányokon vagy akár esküvői dekorációként is. Mindig virágzó környezetet teremthetsz ezekkel a csodás termékekkel.

Ne felejts el körülnézni a kiegészítők között sem! Kaspók, alapok – minden, ami még jobban kiemeli a növények szépségét és hangulatát.

Szóval, nézz körül bátran, és fedezd fel, hogyan varázsolhatod az otthonod vagy az eseményed egyedivé és gyönyörűvé ezekkel a természetes stílusú dekorációs elemekkel. Legyen a lakásod olyan, ahol mindig virágzik a tavasz és a zöld szépség!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 0630/275-3713
E-mail: info@majadekor.hu
Social media: facebook.com/majadekorshop

1–9 termék, összesen 19 db

 • Búzakalász műzöld selyemvirág műnövény - Maja Dekor

  „Búzakalász” műzöld selyemvirág

  890 Ft Opciók választása
 • zöld selyemvirág műnövény rukkola műzöld Maja Dekor

  „Rukkola” műzöld selyemvirág

  750 Ft Opciók választása
 • Barka kicsi és nagy

  Barka (1 szál)

  250 Ft350 Ft Opciók választása
 • Bogáncs

  Bogáncs

  850 Ft Opciók választása
 • Bogyós ágak

  Bogyós ágak

  1200 Ft Opciók választása
 • Bukszus zöld

  Bukszus zöld

  850 Ft Opciók választása
 • Csillagocska selyemvirág, műzöld - Maja Dekor

  Csillagocska selyemvirág, műzöld

  690 Ft Opciók választása
 • Eukaliptusz

  Eukaliptusz

  990 Ft Opciók választása
 • Fehér bogyós ág

  Fehér bogyós ág

  1200 Ft Opciók választása